Principală » Album Foto » Home-Made 140 litri...Mr_BigOlyMan » Prezentarea echipamentelor

Prezentarea echipamentelor

Prezentarea echipamentelor
Acvariul
Home-made, grosimea sticlei este de 10 mm iar lipitura a fost realizata cu silicon transparent. Dimensiunile acvariului sunt urmatoarele: L=104 cm, l=30 cm, h=46 cm, Volumul=143 litri.
POSTAMENT
Acvariul este introdus in unul dintre corpurile care alcatuiesc mobilierul sufrageriei mele. Spatiul destinat acvariului a fost de L=106cm/l=33cm/h=54cm. Acvariul este asezat pe o placa de polistiren extrudat de 0.5 cm cu dimensiunea de L=106cm/l=33cm.
CAPAC+ILUMINARE
Dimensiune capac (home-made) L=105cm/l=31cm/h=5cm. Confectionat din lambriu PDF de 7mm. Interiorul capacului contine sistemul de iluminare (home-made) al acvariului, si anume: 4 x T5 39w, dupa cum urmeaza: 2 x Osram 865 si 2 x Osram 840. Programul de iluminare este de 10 ore, doar cu doua 865.
APARATURA
Filtrarea acvariului se face in momentul de fata cu doua filtre. Unul intern AquaEl UNI 1000 + UV cu un debit de 1000 l/h si inca un extern Hailea H-12 cu un debit de 1200 l/h, pa care mai am montat si un reactor extern de CO2. Instalatie de CO2 am compusa din butelie + reductor.
SUBSTRAT
Pentru substrat am obtat pentru gama JBL. Asta au fost gasite in Deva (mai de calitate si la un pret bun)pentru ca la mine in Brad vanzatorul de la pet-shop se uita la mine ca la amenda, atunci cand m-am dus si am cerut substrat fertilizant pentru plante. Astea fiind spuse am cumparat gama completa de la JBL, adica 7.5 litri de AquaBasis Plus, si inca 10 litri de Manado.
FERTILIZARE
Linia de fertilizare am ales-o in functie de buget. Sincer nu imi pare rau nici macar o secunda. Am achizitionat EasyLife EsyCarbo, si am mai achizitionat si linia completa de fertilizant de la userul Cristi_Ionescu (stima si respect pentru tot ceea ce face)(imi cer scuze pentru reclama). Pana la stabilizarea acvariului am sa merg doar cu jumatate din dozele zilnice, exceptand EasyCarbo din care bag doza completa.
FLORA
Am sa enumerez si plantele dar nu le stiu denumirea stiintifica la toate. Promit sa revin cu un "edit".
FAUNA
In momentul de fata am cam multi pesti in acvariu, recunosc. Pestisorii sunt urmatori:
-50 paracheirodon innesi (neoni simpli)
-2 pterophyllum scalare (scalari)
-8 ancistrusi clasici voalati
-4 corydoras panda (cory)
Nevertebrate sunt si ele destule, dar doar sub forma de melci.
La dimensiune reală 800x600 / 94.1Kb
1325 0 5.0

Adăugat 2013-03-02 lupusinguratic

Total comentarii : 0
Doar utilizatorii înregistraţi pot adăuga comentarii
[ Înregistrare | Autentificare ]

Formularul autentificare

Cautare

Sondajul nostru

Evaluează site-ul meu
Total răspunsuri: 90

Statistici


Total online: 1
Vizitatori: 1
Utilizatori: 0
User's visited today


Worth a visit

ads ads ads ads ads ads

Parteneri AquaManiaks

  • Transylvania Discus
  • Acvarii si iazuri profesionale
  • Acvaristic.Ro
  • Diskus

Link-uri utile

Alte link-uri